OVER MIJ

Simplify, be inspired, be original, work hard, enjoy.
Photo: Mariska Staal Fotografie

Hi! Mijn naam is Michèlle, het gezicht achter Michelle Wever Photography.
Ik houd ervan om herinneringen en liefdesverhalen vast te leggen in foto’s om voor een leven lang te bewaren. Het is een ware eer om de meest bijzondere momenten in het leven van anderen te mogen vastleggen. Ik ben werkzaam door heel Nederland en daarbuiten en gespecialiseerd in buitenbruiloften en loveshoots.

Enkele jaren geleden ben ik afgestudeerd als grafisch vormgever. Naast vormgeven had ik een grote passie voor fotografie. Ik begon met beide, maar besloot uiteindelijk door te gaan met datgene waar mijn hart ligt. Het vastleggen van de liefde. Van het enthousiasme tijdens je verloving, tot het moment dat je het ja-woord geeft aan je geliefde. Ik ben er om deze speciale momenten vast te leggen op een tijdloze en elegante wijze. Foto’s die een leven lang meegaan voor jezelf en je (klein)kinderen.

Naast het zijn van je trouwfotograaf, wil ik er ook zijn als vriendin tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft. Helpen met het uitzoeken van jullie outfit voor de verlovingshoot, meedenken in het kiezen van trouwleveranciers, het designen van jullie bruidsalbum en ga zo door. Als je mij boekt als jullie trouwfotograaf dan ontvang je mijn bridal guide. Dit is een op maat gemaakt magazine ontworpen door mij, waarin ik jullie begeleid tijdens het voorbereiden van jullie bruiloft.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen? Neem contact met mij op via de contact pagina op de website of mail me direct via info@michellewever.nl. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en deel uit te maken van jullie bijzondere dag!

Trotse leverancier van Dusty Blue, een fine art inspiratie blog / Gevestigd in Nederland / Beschikbaar voor bruiloften en loveshoots in het buitenland